riksfärdtjänst värmdö

FÖRETAGSTAXI

Välj ditt lokala taxibolag Gustavsbergs taxi när du vill boka företagstaxi i Gustavsberg, Nacka och på Värmdö. Medan andra bolag drar sig för körningar långt bort från stadskärnan, kör vi dig vart du vill med företagstaxi.

Stor efterfrågan på företagstaxi i Gustavsberg, Värmdö och Nacka

Det finns väldigt många företag i området och efterfrågan på företagstaxi är därför stor i området. Hos oss får du och ditt företag total service, med chaufförer som kan trakten utan och innan.

Därför ska du välja Gustavsbergs taxi vid körningar med företagstaxi

  •   Våra chaufförer har total lokalkännedom
  •   Du får alltid ett personligt bemötande
  •   Vi har mångårig erfarenhet av företagstaxi
  •   Vi kör dig och ditt företag tryggt och säkert

 

Som företagskund hos oss erbjuder vi en tjänst där du bokar resor efter dina önskemål med företagstaxi i Gustavsberg, Värmdö och Nacka.

Du kan beställa din resa med företagstaxi på vår hemsida, via e-post eller telefon. Vi erbjuder fasta priser till alla flygplatser och järnvägsstationer, om du ska resa vidare genom landet eller ut på affärsresa. För prisuppgift för andra destinationer kan du bara fråga vid beställning.

Företagstaxi Gustavsberg

Vi tar körningar med företagstaxi oavsett var du vill åka i våra områden, som våra förare kan utan och innan efter många år som lokala taxichaufförer. 

Till skillnad från storbolagen vars förare inte alltid har total lokalkännedom, ger vi på Gustavsbergs taxi alltid ett personligt och kunnigt bemötande, med möjlighet att ge råd för optimal körväg. 

Vi vet att du och ditt företag har fullt upp och vill ta er från punkt a till punkt b så fort som möjligt. Därför ska ni välja Gustavsbergs taxi, eftersom vi kan trafikläget och anpassar rutten efter snabbast möjliga körsträcka.

Ett relativt nystartat taxibolag med mångårig erfarenhet

Vi är ett relativt nystartat taxibolag med lokala taxiförare, som vill kunna erbjuda ett så lokalt och prisvärt alternativ som möjligt för företagstaxi i Gustavsberg.

Som ett helt igenom lokalt taxibolag ligger vår beställningscentral på Mölnvik ovanpå Värmdö Färgbod, inom centrala Värmdö.

Företagstaxi Värmdö

Vi som taxibolag finns till för dig eftersom vi vet att det finns en hög efterfrågan på företagstaxi bland Värmdös företag, samtidigt som många andra taxibolag inte tycker att området är tillräckligt lönsamt alla gånger. Väljer du Gustavsbergs Taxi stöttar du inte bara ett lokalt taxibolag, utan möjliggör även för ännu fler körningar med företagstaxi i Gustavsberg, både vad gäller tider på dygnet och möjliga sträckor.

Med taxichaufförer som samtliga bor på Värmdö får du som konsument en trygg och säker körning, med initierad kunskap kring trafikläget och området i övrigt.

Företagstaxi Nacka

Även om vi är ett nystartat taxibolag, har vi mångårig erfarenhet av företagstaxi i Nacka – ett område med många företag som med fördel väljer oss på Gustavsbergs taxi. Vår förhoppning är att vi ska bli ditt självklara val för företagstaxi – oavsett var i Stockholm du befinner dig, samt vart du vill åka. 

Till skillnad från storbolagen som ofta har förare som inte är från området, har vi total lokalkännedom i Nacka. Vi på Gustavsbergs taxi ger alltid ett personligt och kunnigt bemötande, med möjlighet att ge råd för optimal körväg.