Matkörningar

Välj Gustavsbergs Taxi – ditt lokala taxibolag när du vill beställa utkörning av mat i Stockholm. Vi tar matkörningar i hela länet, från Värmdö till nordligaste Stockholm. Hos oss är din mat i tryggt förvar medan den färdas på vägarna, med högsta möjliga fokus på hygien, såväl som tidsmässig punktlighet.

Vi erbjuder samtliga restauranger att köra ut mat till era kunder vid
take away. Kontakta oss för att lägga upp ett avtal med oss!

Vi fixar din matkörning i Stockholm – oavsett behov och direktiv

Har du specifika direktiv gällande adress, trappuppgång, våning, portkod, tid, eller annat? Hos oss får du total service av utbildade förare som är vana att ta körningar inom mängder av olika områden. Det gäller även matkörningar, kanske till arbetsplatsen för en gemensam affärslunch, eller pizzan dagen efter. Valet är ditt.

Anlita oss för matkörningar i hela Stockohlm

Marknaden för matleveranser har exploderat de senaste åren, inte minst på grund av Covid-19 och de allmänna råden om att stanna hemma i möjligaste mån. Något som till viss del spås hålla i sig framöver när butiker försvinner till förmån för beställningar online.

Samtidigt avstår många stora aktörer från matutkörning bortom stadskärnan med hänvisning till bristande lönsamhet. Det vill vi ändra på, genom att erbjuda matleverans oberoende av din adress i Stockholm. Du ska helt enkelt få din mat utkörd var du än befinner dig någonstans.

Vänd dig till oss för hemkörning av mat eller matkörning till arbetsplats

Oavsett om du vill ha utkörning av matkassar, catering eller take away, fixar våra erfarna chaufförer leveransen. Det gäller både dig som privatperson som kanske endast behöver en mindre leverans, och för er som företag i behov av större ordrar. Då kan ni också få leveranser av mat över tid genom att teckna avtal med oss.

Därför ska du välja Gustavsbergs taxi för utkörning mat

  •   Du får alltid total service, från hämtning till leverans
  •   Vi kör din mat tryggt och säkert med högsta fokus på hygien och punktlighet
  •   Våra chaufförer har många års erfarenhet av leveranser i hela Stockholm
  • Med total lokalkännedom hittar våra förare alltid de snabbaste sträckorna så att din mat kommer fram i tid

Kontakta oss om du driver restaurang och vill satsa på matkörningar

Vi välkomnar alla restauranger i Stockholm att teckna ett avtal med oss, så tar vi hand om er utkörning av mat. Vi vet att många restauranger en bit utanför stadskärnorna också har behov av matkörning till sina kunder med stor efterfrågan, vilket våra tjänster kan tillgodose.

Våra chaufförer har naturligtvis genomgått en gedigen taxiförarutbildning, med tusentals mil ute på vägarna i hela Stockholm. Vill du som driver restaurang ha dina transporter av mat i tryggt förvar väljer du med fördel oss på Gustavsbergs taxi.

Vi har total lokalkännedom för smidiga beställningar av mat med utkörning

Till skillnad från storbolagen vars förare inte alltid har total lokalkännedom, ger vi alltid ett personligt och kunnigt bemötande vid beställningar av mat och utkörning i Stockholm.

Med körningar från Värmdö till Arlanda täcker vi bokstavligt talat hela Stockholm. Många anlitar oss för matleveranser i stadens mer perifera områden, men vi kör även matbud i centrala Stockholm – om du så vill.  

Vi är ett relativt nystartat taxibolag med lokala taxiförare, som vill kunna erbjuda ett så lokalt och prisvärt alternativ som möjligt för matkörning.