RIKSFÄRDTJÄNST

Välj ditt lokala taxibolag Gustavsbergs taxi när du reser med Riksfärdtjänst på Värmdö och i hela Stockholm.

riksfärdtjänst Stockholm

Riksfärdtjänst Stockholm

Står det Haninge & Nynäshamns taxi på din Riksfärdtjänst-kupong så är du mer än välkommen att beställa Riksfärdtjänst hos oss. Du ringer för att boka din resa på 08-741 111 11 och begär att få åka med Gustavsbergs Taxi.

Därför ska du välja Gustavsbergs taxi vid körningar med riksfärdtjänst

  •   Våra chaufförer möter alltid de höga kraven som ställs av riksfärdtjänst
  •   Du får alltid ett personligt bemötande
  •   Vi har mångårig erfarenhet av rullstolstaxi i Stockholm och på Värmdö
  •   Vi kör dig tryggt och säkert

Vi tar körningar med riksfärdtjänst oavsett var du vill åka i våra områden, som våra förare känner till utan och innan efter många år i trakten. Vi kör endast moderna taxibussar med hög komfort. Därför är de naturligtvis utrustade med ramp, lift och komfortbälte – för att du ska få en så trivsam färd som möjligt i din rullstol.

Riksfärdjänst Värmdö

Gustavsbergs taxi är ditt lokala taxibolag i Värmdö och det gäller självklart även dig som beställer rullstolstaxi med Riksfärdtjänst i Värmdö. Kanske behöver du ta dig in till stan för ett ärende, eller åka ut på landet över helgen – valet är ditt.

Du som har tillstånd till Riksfärdjänst är alltså mer än välkommen att boka dina resor med oss – när du vill. Vi har kört Riksfärdtjänst med rullstolstaxi under många år i Värmdö och våra chaufförer möter alltid de höga kraven som ställs på dessa resor.  

Med Riksfärdtjänst väljer du att bli hämtad vid din bostadsdörr eller utanför porten. Om du vill att föraren ska komma och hämta dig är det bara tala om portkod, så fixar vi det.

Vad är Riksfärdtjänst?

Riksfärdtjänsten har anpassat sina resor för personer med funktionsnedsättning och ordnar körningar över hela Stockholm med exempelvis rullstolstaxi.

Beviljas du Riksfärdtjänst så betalar du en egenavgift medan din kommun står för resten av notan.

Riksfärdtjänst Stockholm för dig med funktionsnedsättning

Om din funktionsnedsättning stoppar dig från vanlig kollektivtrafik, kan du ansöka om Riksfärdtjänst för exempelvis fritidsresor och besök hos släkt och vänner. Välj då oss på Gustavsbergs taxi, som kör Riksfärdtjänst i hela Stockholm och inte minst på Värmdö.

På begäran måste du kunna styrka att du har en funktionsnedsättning med läkarintyg eller vara med i en särskild utredning, enligt Värmdö kommun.

Ett nytt taxibolag med lång erfarenhet av Riksfärdtjänst på Värmdö och i hela Stockholm

Vi är ett relativt nystartat taxibolag med lokala taxiförare, som vill kunna erbjuda ett så lokalt och prisvärt alternativ som möjligt för rullstolstaxi i Nacka. Många av våra chaufförer är kända bland lokalbefolkningen, vilket garanterar dig en både trygg och trevlig körning med Riksfärdtjänst i Nacka.

Som ett helt igenom lokalt taxibolag ligger vår beställningscentral på Mölnvik ovanpå Värmdö färgbod, inom centrala Värmdö.

 

Till skillnad från storbolagen vars förare inte alltid har total lokalkännedom, ger vi på Gustavsbergs taxi alltid ett personligt och kunnigt bemötande, med möjlighet att ge råd för optimal körväg. Vi är ett relativt nystartat taxibolag med lokala taxiförare, som vill kunna erbjuda ett så lokalt och prisvärt alternativ som möjligt för Riksfärdtjänst i Stockholm.